Festés és rajzolás gyerekeknek

Képzésünkről:

Gyermekeknek szóló festészeti óráink során egy adott téma köré épülnek fel foglalkozásaink. Minden alkalommal gondosan előkészített feladattal készülünk, melyek könnyedén differenciálhatók, így a technikai tudás szintjétől függetlenül mindenki magáénak érezheti azt. Minden órán más-más feladattal várunk, ha időd engedi, akár heti több alkalommal is részt vehetsz óráinkon, biztosan nem fogsz unatkozni! Elsősorban festményeket készítünk, melyek előrajzolása is a gyermekek feladata, kellő pedagógiai segítségnyújtás mellett. Az adott nap témája minden héten nyomon követhető weboldalunkon, Facebook oldalunkon.

COVID információ:

A helyszíni oktatás akadályba ütközése esetén a meghirdetett órák online folytatódnak. A megváltott bérletek érvényességi ideje nem változik.

Foglalkozásunk témaköréből:

Színtan; anyagok, eszközök megismerése; rajzolás és festés papírra, vászonra, fára; egyedi technikák elsajátítása; alkotás pedagógiai irányítás alatt, lépésről lépésre.

Tanfolyam időpontjai:

Óvodás csoport (javasolt korosztály 4-6 év)
- péntek, 15:00-15:30 - Bimbó út.

Iskolás csoport (javasolt korosztály 7-12 év)
- hétfő, 16:30-17:30 - Monostori út;
- szerda, 16:30-17:30 - Bimbó út;
- péntek, 16:30-17:30 - Bimbó út;
- szombat, 10:00-12:00 - Bimbó út.

Oktató: 

Szeőke Kata - diplomás képzőművész, rajztanár, művészeti vezető

Árak:

Csoportos foglalkozások

Óvodás csoportos foglalkozások (javasolt korosztály 4-6 év)
30 perces foglalkozás hétköznap, anyag- és eszközhasználattal: 3500 Forint /fő
4 * 30 perces bérlet anyag-, eszközhasználattal: 13.000 Forint /fő (névre szóló, 2 hónapig érvényes bérlet)
A foglalkozások díja nem tartalmaz festővásznat (aquarell papírt biztosítunk), de igény esetén, a helyszínen megvásárolható a kívánt méretben!

Iskolás csoportos foglalkozások (javasolt korosztály 7-12 év)
60 perces foglalkozás hétköznap, anyag- és eszközhasználattal: 5.000 Forint /fő.
A foglalkozás díja nem tartalmaz festővásznat (aquarell papírt biztosítunk), de igény esetén, a helyszínen megvásárolható a kívánt méretben!

4 * 60 perces bérlet eszközhasználattal: 17.000 Forint /fő (névre szóló, 2 hónapig érvényes bérlet)+ első alkalommal 3.500-5.500 Forint (a választott mérettől függően) az akár egész évre elegendő lapot tartalmazó művészeti album díja, melybe az alkotások készülnek majd.

A foglalkozás díja nem tartalmaz festővásznat (aquarell papírt biztosítunk/művészeti albumba készülnek az alkotások), de igény esetén, a helyszínen megvásárolható a kívánt méretben!

120 perces foglalkozás szombaton, anyag- és eszközhasználattal: 8.000 Forint /fő
4 * 120 perces bérlet anyag-, eszközhasználattal: 28.000 Forint /fő (névre szóló, 2 hónapig érvényes bérlet) + első alkalommal 3.500-5.500 Forint (a választott mérettől függően) az akár egész évre elegendő lapot tartalmazó művészeti album díja, melybe az alkotások készülnek majd.

A foglalkozás díja nem tartalmaz festővásznat (aquarell papírt biztosítunk/művészeti albumba készülnek az alkotások), de igény esetén, a helyszínen megvásárolható a kívánt méretben!

Privát foglalkozások

45 perces foglalkozás anyag- és eszközhasználattal: 5.000 Forint/fő, 9.000 Forint/2 fő + első alkalommal 3.500-5.500 Forint (a választott mérettől függően) az akár egész évre elegendő lapot tartalmazó művészeti album díja, melybe az alkotások készülnek majd.
A foglalkozás díja nem tartalmaz festővásznat (művészeti albumba készülnek az alkotások), de igény esetén, a helyszínen megvásárolható a kívánt méretben!

Fizetési lehetőségek:

helyszínen készpénzes fizetéssel/ bankkártyával,
- átutalással.
Az esetleges lemondásokat az adott napon, reggel 9:00-ig tudjuk fogadni, kizárólag írásban, a rozsadombi.rajziskola@gmail.com e-mail címen. Elmulasztott vagy késedelmes lemondás esetén a szolgáltatás teljesítettnek minősül, annak díja felszámításra kerül.

Helyszínek:

- Rózsadombi Képzőművészeti Akadémia 1026 Bp., Bimbó út 201.
- Külső műterem 1031 Budapest, Monostori út 5.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A jelentkezésről visszaigazolást küldünk.