Kreatív születésnapi buli

Egyedi és kreatív ünneplésre vágysz a barátaiddal? Tartsd nálunk a születésnapod!

Festészeti születésnapi programunkról:

Az általad választott festmény elkészítésével kezdődik a buli. Minden résztvevő vászonra fest, melyet a buli után hazavihet szülinapi emlékként. A festés után következik az elmaradhatatlan tortázás és az ajándékok átadása. Javasolt korosztály: 5-12 év. Igény esetén kézműves program is választható.

Divattervező születésnapi programunkról:

Nagyobb, 8-14 éves korosztálynak javasoljuk divattervező születésnapi programunkat. Egy kreatív divatrajz elkészítése után, textilfilccel pólóra vagy vászontáskára készülnek alkotások. A tortázás, ajándékozás után, mindenki a saját díszítésű pólójával/táskájával térhet haza.

A program időtartama:

- 15 perc előkészületi idő a szülinaposnak, a buli kezdete előtt,
- két óra ünneplés (alkotás, tortázás, ajándékozás),
- igény esetén plusz egy óra bulizás.

Áraink:

Áraink minden esetben tartalmazzák az alkotáshoz szükséges anyagokat és eszközöket, az ünnepi terítéket és evőeszközöket a gyermekek részére.

Alap szülinapi csomag

1. csomag: Maximum 8 fő, anyag- és eszközhasználattal 56.000.- Forint. 8 fő fölött, plusz 7.000.- Forint / fő. Az ünnepelt vászonra, a vendégek aquarell papírra festenek. Divattervező program esetén a gyerekek papírra készítenek divatrajzot.

2. csomag: Maximum 8 fő, anyag- és eszközhasználattal 64.000.- Forint. 8 fő fölött, plusz 8.000.- Forint / fő. Az ünnepelt és a vendégek is vászonra festenek. Divattervező program esetén a gyerekek pólóra/táskára készítenek kreatív rajzot.

 

Plusz egy óra szülinapi csomag

Alapcsomag ár + 12.000.- Forint/óra terembérleti díj. Ebben az esetben az ünnepség után még egy órát maradhat az ünneplő csapat, de a terembérleti díj irányított programot már nem tartalmaz. A gyerekek játszhatnak, táncolhatnak szülői felügyelet mellett.

Extra szülinapi csomag

Alapcsomag ár + 40.000.- Forint. A csomag tartalma az alapcsomagon felül: 16 szeletes torta,1 kg. pogácsa, 3 liter gyümölcslé, 3 liter ásványvíz.

Helyszín:

Rózsadombi Képzőművészeti Akadémia 1026 Bp., Bimbó út 201.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges! A jelentkezésről visszaigazolást küldünk.